Upotreba mobilne aplikacije
Četvrtak Kolovoz 06, 2020
s5 logo BiH

 

eIUBD sistemu se može pristupiti upotrebom mobilne aplikacije MOODLE MOBILE. Reč je o službenoj aplikaciji namenjenoj za brži i jednostavniji pristup raspoloživim kursevima upotrebom mobilnih uređaja (telefona  tableta) koji koriste Anroidom,  iOS i Windows operativne sisteme.

 

Android OS Apple iOS  Windows OS
google play  app store

microsoft store 

 

 

Aplikacija olakšava praćenje novih događanja na kursu, primanje obaveštenja, pristup sadržaju kurseva kada je korisnik “offline” (uz prethodni download sadržaja), pregled ocjena, učitavanje fotografija, audio i video zapisa s mobilnih uređaja i drugo. Moodle Mobile aplikacija može se preuzeti putem aplikacije Play Store za Android, Apple store aplikacije za iOS sisteme te Windows Phone Store za Windows uređaje.

Nakon instalacije, aplikaciju je potrebno pokrenuti, a potom u prozor za unos adrese sistema upisati: http://www.iu-bd.org/moodle/

Kako bi putem mobilne aplikacije dobivali obaveštenja o ličnim porukama, porukama objavljenima na forumima i drugim događajima na kursu, potrebno je podesiti postavke poruka u Profilu. Nakon prijave u sistem,  klikom na padajući meni kod imena i prezimena, odaberite Postavke, a potom iz popisa linkova odaberite Poruke. Klikom na kućice ispod naslova Mobilne obaveštenja označite željene opcije i snimite izmene.

logo1

Adresa

Brčko disktrikt BiH

Brčko

M.Malića i I.Džindića bb

 

www.iu-bd.org

 

Studentska služba

Telefon/fax

+387 49 490-460

Kontakt

bih 1

+387 65 182 124

+387 65 182 163

+387 65 182 429

srbija 1

+381 63 531 635

gen mail 2

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.